Yvonne

Op 1 november 2005 is de trimsalon, die deel uitmaakt van Dierenkliniek Teylingen aan de Hoofdstraat 135, gestart. In november 2009 is trimster Yvonne van Apeldoorn in de trimsalon gestart. De vachtverzorging van de honden is haar ten volle toevertrouwd. Haar ervaring en vooral ook haar gevoel voor de honden maken dat uw huisdier haar of zijn kappersbeurt zeker niet als onprettig zal ervaren. Zelfs honden die elders angstig zijn bij het trimmen, worden uitgenodigd om bij Yvonne in de herkansing te komen; met het doorbreken van deze angst heeft zij al menig succes geboekt.
De trimsalon is geopend op donderdag en zaterdag. U kunt afspraken maken op het telefoonnummer van de Dierenkliniek: 0252-232219, tijdens openingstijden van de kliniek; voor afspraken op zaterdag dient men dus doordeweeks te bellen.

VOOR EN NA
Om u een indruk te geven van het verschil tussen ‘voor’ en ‘na’ de kappersbehandeling door Yvonne laten we u een paar foto’s zien. Goofy, de 16-jarige ruwhaarteckel, mag de spits afbijten. Zij kan door haar leeftijd een intensieve kappersbeurt minder goed doorstaan dan een jonge hond. Met veel geduld, tussentijds even laten rusten en uitlaten en veel toewijding heeft Yvonne Goofy van haar kriebelige jas ontdaan. De witte vingertopjes van Yvonne op de ‘na’-foto zijn er niet omdat Goofy haar eens flink gebeten heeft, maar omdat een ruwe teckelvacht geplukt moet worden en dat gaat met deze stroeve vingerjasjes een stuk beter dan zonder.
goofy_voor_trimbeurt20100516goofy_na_trimbeurt20100516

Wilt u ook een foto van uw hond voor en na de trimbehandeling van Yvonne insturen, dan kan dat via de e-mail aan de dierenkliniek. Niet alle foto’s zullen op de website geplaatst worden, maar die van u kan de uitzondering zijn. Met het insturen van foto’s geeft u impliciet toestemming om deze openbaar te maken. De foto’s hoeven niet in de trimsalon gemaakt te zijn [mag wel].

Vaccinate 4 Africa

Net als vorig jaar doen wij dit jaar als praktijk […]

Wat moet u weten ove

Deze week waarschuwden verschillende media voor een dodelijke dierziekte vlak […]

Chronische pijncheck

Heeft uw kat last van chronische pijn? Ongeveer 2/3 van […]

Algemene Verordening

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) […]

Allergie?

Op donderdag (18/5) zijn twee honden uit Sassenheim aangeboden met […]