Op deze link-pagina gaan we natuurlijk niet opnieuw het wiel uitvinden: wie veel over dieren wil weten op internet vindt dat vast en zeker wel via www.dieren.pagina.nl

Dierenkliniek Teylingen geeft u wel een paar nuttige links naar informatie waarover in de praktijk veel vragen gesteld worden. Mocht u nog goede tips hebben voor links dan kunt u die natuurlijk altijd (via de knop ‘Contact en Adres’ rechtsboven in de balk) aan ons doorgeven.

Klik op het plaatje om doorverbonden te worden naar de betreffende site.

Stichting OOPOEH – Opa’s en Oma’s Passen Op Een HuisdierOOPOEH-nieuw

Stichting OOPOEH stimuleert ouderen zich in te zetten als maatje, als OOPOEH, voor huisdieren in de buurt. OOPOEH wil hiermee drie vliegen in één klap slaan: ouderen helpen aan meer gezelschap en beweging, baasjes helpen aan een betrouwbare oppas en huisdieren helpen aan de aandacht en verzorging die zij nodig hebben. Ouderen hoeven uiteraard geen opa of oma te zijn om mee mogen doen, zeker niet. Als OOPOEH wordt een oudere oppas-opa of oma van het huisdier.


Deze website is van het Medisch Centrum voor Dieren te Amsterdam, spoedkliniek, specialistenkliniek en orthopedisch centrum. Ook in noodgevallen ’s avonds en in het weekeind geopend voor u en uw huisdier. Contactgegevens en routebeschrijving via de knoppen ‘contact’ en ‘route’


De site van Proteq Dier en Zorg geeft u alle informatie over het verzekeren van uw huisdieren tegen ziektekosten. Tevens kunt u on-line een offerte aanvragen.

De site van Petplan geeft u alle informatie over het verzekeren van uw huisdieren tegen ziektekosten. Tevens kunt u on-line een offerte aanvragen.

animals

 

Verzeker je huisdier.nl. De onafhankelijke vergelijker van huisdierverzekeringen.

 

Amivedi: voor het opgeven van gevonden en het navragen naar vermiste huisdieren in heel Nederland.


Petlook: voor informatie over de chipnummers van uw huisdier en het zelf registreren van het chipnummer, het samenstellen van een medisch dossier over uw huisdier, veel aanvullende informatie en nieuws.


Streek-Dierentehuis Leiden Stevenshage voor opvang en herplaatsing van zwerfdieren, voor katten- én hondenpension, voor wanneer u een asieldier een nieuw thuis wilt geven. Sassenheim valt onder dit Streek-Dierentehuis. De plaatsbare asieldieren van dit dierentehuis vindt u tevens op de site hieronder: www.dierenasiels.com.

Alle plaatsbare asieldieren van Nederland vindt u hier. U kunt zoeken op hond/kat, mannetje/vrouwtje, kenmerken van dieren (kan wel of niet bij kleine kinderen of andere huisdieren) etc. Wanneer u een asieldier een goed nieuw thuis wilt geven zoekt u op deze site.

Dierenarts in Beeld is een digitaal tijdschrift in website-vorm, het verlengstuk van de dierenartspraktijk. Vol met praktische tips over wat de dierenarts en diens assistent in huis heeft om huisdieren gezond te houden, maar ook betrouwbare informatie over wat de dierenarts kan betekenen als er echt iets misgaat.


Landelijke site van de dierenbescherming voor alles wat u wilt weten over de acties van de dierenbescherming, de adressen van plaatselijke afdelingen, persinformatie etc.

 

Beslist.nl. Via deze link vindt u een verzameling van allerhande dierbenodigdheden. http://www.beslist.nl/products/dieren_accessoires/

 

 

Corona maatregelen

Helaas is het zo dat in verband met de stijgende […]

Verruiming openingst

Om u en uw huisdier nog beter van dienst te […]

Pinksterweekend

Komend weekend is het Pinksteren en dit betekent dat wij, […]

Hemelvaartsdag

komende donderdag (13-05) is de praktijk gesloten vanwege Hemelvaartsdag. Via […]

Week van de Teek

Afgelopen week is deze teek door ons verwijderd bij een […]