pasfoto

Vanaf mei t/m juli kom ik een aantal dagen werken bij Suzan en haar team bij Dierenkliniek Teylingen. Als waarnemend dierenarts werk ik op veel verschillende plekken, wat ik heel erg leuk vind. Zoveel mensen en dieren en manieren!
Ooit heeft mijn konijn mij bewogen om dierenarts te worden; ik wilde veel leren over dieren, hoe ze in elkaar zitten, wat ze nodig hebben en wat we moeten weten om te zorgen dat ze niet ziek worden òf te zien dat ze ziek zijn. Want dit laatste blijkt niet altijd even makkelijk; en dan heb ik het niet alleen over konijnen.
Inmiddels ben ik 11 jaar dierenarts en nog steeds blij met mijn keuze. Specifieke interesses heb ik niet, ik vind zoveel leuk en interessant! Juist de combi van verschillende werkzaamheden: van opereren tot vaccinaties, dat maakt dat ik er plezier in houdt. En bijvoorbeeld de internistische problemen: hoe komen we tot een oplossing, daarmee rekening houdend met iedere specifieke situatie. Mijn kennis up-to-date houden, deze overdragen, met tijd nemen voor mens en dier; daarmee hoop ik er ook voor u te zijn.
Naast mijn werk, geniet ik ook van mijn gezin: man en twee meisjes, en daarnaast twee katten en vissen. Allen houden we van buiten zijn, behalve de vissen dan natuurlijk, en bewegen. Zeker met mooi weer! ☺
Tot ziens bij Dierenkliniek Teylingen!

Opening tijdens fees

Wij wensen al onze klanten en hun huisdieren hele fijne […]

Vaccinate 4 Africa

Net als vorig jaar doen wij dit jaar als praktijk […]

Wat moet u weten ove

Deze week waarschuwden verschillende media voor een dodelijke dierziekte vlak […]

Chronische pijncheck

Heeft uw kat last van chronische pijn? Ongeveer 2/3 van […]

Algemene Verordening

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) […]