S. van Nieuwkoop
Ik ben in 1998 afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren en paarden.

Ik ben geboren en getogen is Sassenheim en vond het heerlijk om na mijn afstuderen in de Bollenstreek aan het werk te kunnen. Allereerst in Oegstgeest bij Dierenkliniek Duijn en Brandt en vanaf 2002 ben ik ook in Sassenheim gaan werken.

Sinds 1 maart 2015 ben ik de trotse eigenaar van Dierenkliniek Teylingen (voormalig Dierenkliniek Sassenheim). Samen met mijn enthousiaste team staan wij voor uw huisdier klaar.

Mijn interesse binnen de diergeneeskunde voor gezelschapsdieren gaat voornamelijk uit naar de chirurgie en de interne geneeskunde. Ik heb geen speciale voorkeur voor diersoorten, en vindt zowel honden, katten als konijnen leuk om te behandelen.

Drs. S. van Nieuwkoop op Ceante

Suzan van Nieuwkoop met Ceante

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn paard Ceante een 8 jarige zwartbruine merrie (v. San Remo), met haar rijd ik voornamelijk dressuur, op dit moment op Z2 niveau.

Ik deel ons huis met alleen maar mannen. Bart mijn man en onze zoon Bram, onze hond Mack, een Australian Shepherd van 13 jaar oud en Fynn een langharige grijze kater van 5 jaar oud, zeer ondeugend en ondernemend.

Konijnenvaccinatieav

Het voorjaar is de juiste tijd om uw konijn(en) te […]

Wat moet u weten ove

Deze week waarschuwden verschillende media voor een dodelijke dierziekte vlak […]

Chronische pijncheck

Heeft uw kat last van chronische pijn? Ongeveer 2/3 van […]

Algemene Verordening

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) […]

Allergie?

Op donderdag (18/5) zijn twee honden uit Sassenheim aangeboden met […]